Naše káva je pražena každý den a to po malých dávkách. Hned, jak je to možné, ji balíme, aby se co nejčerstvější dostala do Vašeho šálku.
K balení používáme kvalitní třívrstvé obaly s jednosměrným ventilem, které kávu chrání před hlavními nepřáteli čerstvé kávy – vlhkem, pachy, světlem a výkyvy nebo vysokou teplotou. Jednosměrný ventil umožňuje, aby oxid uhličitý, který káva po upražení přirozeně produkuje, mohl ventilem odcházet ven, ale vzduch dovnitř nepronikal.
Proto doporučujeme kávu uložit na místo se stálou teplotou a ponechat v původním obalu, nově koupenou kávu nedoporučujeme otevírat jen proto, abychom kávu přesypali, ale až před konzumací.
1 Comment
Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.